viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.06.21 @ 08:39
OGLAS

U subotu 5. lipnja 2021. godine odigrana je završnica Kupa BiH u Sarajevu gdje je seniorska ekipa STK “CM” Vitez zaustavljena u četvrtfinalu porazom 3-1 od ekipe Željezničara Sarajevo.

Nekoliko dana prije susreta Kupa BiH okončano je i ovosezonsko izdanje Premijer lige BiH u kojoj je viteški premijerligaš osvojio vrlo dobro 7.mjesto. Cijelu sezonu Vitežani su bili konstantna ekipa u sredini tabele, čime su drugu sezonu zaredom potvrdili da spadaju u društvo najboljih stolnoteniskih ekipa u državi, te samim time i izborili treću zaredom premijerligašku sezonu.

OGLAS
Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i u zatvorenom
Facebook: Stolnoteniski klub “cm” Vitez

Seniorska momčad STK “CM” Vitez u ovoj sezoni nastupala je u sastavu: Ivan Bobaš, Igor Stjepić, Marko Bobaš i Hrvoje Livančič.

OGLAS

“Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svim prijateljima, članovima, simpatizerima koji su nas pratili i podržavali tijekom cijele sezone, te posebne zahvale našem generalnom sponzoru poduzeću CM Vitez”, poručili su u objavi putem Facebooka iz STK “CM” Vitez.

OGLAS

Dan nakon Kupa BiH u Bugojnu je održano Državno prvenstvo za kadete i kadetkinje. Ekipu STK “CM” Vitez predstavljali su: David Zrnić, Mateo Gudelj, Matej Vidović i Filip Tomas, pod vodstvom trenera Ivana Bobaša. U veoma uzbudljivim i neizvjesnim mečevima David Zrnić zaustavljen je u osmini finala, Mateo Gudelj u šesnaestini, a Filip Tomas i Matej Vidović svoj pojedinačni nastup završili su u kvalifikacijama. Najbliže medalji bili su David Zrnić i Mateo Gudelj u parovima gdje su u neizvjesnom meču izgubili u četvrtfinalu. Drugi par Vidović/Tomas zaustavljen je u šesnaestini finala.

Narednog vikenda nas STK “CM” Vitez nastupit će na Državnom prvenstvu za juniore u Ilijašu.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM