viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.08.20 @ 15:57

U domu Lovro Ratković ovaj tjedan održava se petodnevni kamp za najbolje hrvatske kadetkinje u stolnom tenisu.

Izbornik Darko Arapović i Tomislav Kolarek na Mladosti su okupili Brunu Borovec, Senu Smailji, Doru Ćosić, Martu Novak, Zrinku Rebić i Marlu Vidaković. Uz pozvanih šest kadetkinja na kampu je još nekoliko juniorki i mlađih kadetkinja poput Hane Arapović, Zare Ilić, Gabrijela Alviž, Tamare Nakić, Neve Gojković, Victorije Pustaj, Darije Arapović, Martine Ban i Bruna Gučin.

Uz mene kamp vodi i Tomislav Kolarek, a pomaže nam i kondicijski trener Kristijan Blažević. Također, imamo pomoć i od Mladosti čije igračice su uključene kao sparing partneri. Okupili smo najbolje kadetkinje, a uz nas su još i juniorke i mlađe kadetkinje, poput Gojković, Pustaj i Gučin, koje gravitiraju ovom području. Nakon Zagreba selimo u Pulu, gdje bi trebale ići praktički sve najbolje po kategorijama. Zadovoljan sam odrađenim kampovima, po meni je to jako dobra stvar i trudit ćemo se da se češće ovako okupljamo. Naravno, koliko će to dopuštati školske obaveze. Bit ću zadovoljan ako ćemo uspjeti realizirati i mini kampove npr. od petka do nedjelje – istaknuo je Darko Arapović, na što se nadovezao Tomislav Kolarek.

OGLAS

Pratio sam ove djevojke zadnjih godinu dana, no prvi put ih imamo sve na okupu. Sad vidim njihove radne navike, a ne samo tehničke sposobnosti. Sve odlično rade, baš su dobra grupa i atmosfera na treningu je vesela. Mislim da su i izvan dvorane međusobno povezane što je jako dobra stvar. Nadam se da će djevojke maksimalno iskoristiti ovaj kamp, koji je super organiziran. Od smještaja, vozača, dvorane itd. Nadam se da ćemo se još više ovako okupljati, ljepše je kad smo svi zajedno.

OGLAS

hsts.hr

OGLAS
Oglasi
LM