viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.07.21 @ 19:09

Josip Pandža, šef struke OKK Čelik neumorno radi sa timom kako bi Zeničani što spremnije dočekali sezonu. Za portal Bhbasket govorio je o trenutnoj situaciji, kao i ciljevima kluba:

“Mi smo u trenažnom procesu već mjesec dana. Radimo sa mlađim igračima koji imaju ugovor sa našim klubom, a isključivi cilj je poboljšanje individualnih karakteristika igrača što ne uspijevamo stići u toku regularnog dijela sezone. Napravili smo sjajan rezultat prošle sezone i ostala je velika žal što to nije bilo uz prisustvo publike. Nadam se da će bar neki dio publike biti s nama u narednoj sezoni. Cilj kluba je oko Božovića, koji je igrački i ljudski temelj kluba. Želimo okupiti veliki broj mladih bh. igrača koji će dobiti priliku da igraju, a klubu pomoći u ostvarivanju rezultatskih ambicija. Čelik treba biti rezultatski stabilan bh. prvoligaš prepoznatljiv po velikom radu, i davanju prilike mladim bh. igračima”, izjavio je Pandža.

OGLAS

Pod vodstvom mladog bh. trenera, Zeničani nakon nekoliko sušnih godina prošle sezone bili najprijatnije, izborivši plasman u završnicu prvenstva BiH.

OGLAS
Oglasi
LM