viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.05.21 @ 14:15
OGLAS

U utorak 11. svibnja 2021. godine seniori Nogometnog kluba “Romari” iz Viteza odigrali su zaostali susret 10. Kola Županijske lige ŽSB protiv lidera na tablici NK Brnjaci. Utakmica je odigrana na stadionu na Rijeci po idealnim uvjetima za igru.

Od samog početka utakmice, domaći nogometaši su dominirali svakim dijelom terena i pokazali u kojem smjeru će ići utakmica. Već u 4. minuti Brkan izlazi sam pred golmana gostiju, ali pogađa stativu. Slijedi odličan udarac sa distance u režiji Grbavca, ali je golman gostiju na razini i odbija loptu u korner. U 12. minuti susreta lopta dolazi do Vujice koji iskosa sa desne strane, odličnim šutom para mrežu gola Brnjaka. Do kraja poluvremena ekoliko pokušaja imali su domaći nogometaši prema golu NK Brnjaka, ali lopta nije završila u mreži.

OGLAS

Gosti su zaprijetili samo iz slobodnog udarca kojeg je Križanović lagano ukrotio. U drugom poluvremenu Romari također bolje izgleda na terenu i ima mnogo kvalitetniju igru od momčadi iz Brnjaka. Kako je utakmica odmicala, igra se prebacila na polovinu Brnjaka, te nogometaši Romarija nižu nekolicinu šansi. Na novi pogodak domaćina čekalo se do 65. minuta kada iz još jednog udarca sa distance snalažljivi Krišto, koji je četiri minute ranije zamijenio Brkana, postiže još jedan fenomenalan gol.

OGLAS

Ovom pobjedom momčad Romarija stigla je na bod zaostatka za Brnjacima. Po završetku utakmice trener Paškalj je izjavio:

OGLAS

„Moji momci su jučer pokazali zašto smo najkvalitetnija ekipa lige i zašto se igra nogomet. Protivniku nismo ostavili ni promil šanse. Pregršt lijepih akcija i prilika krunisali smo sa dva prekrasna gola. Također smo pokazali kako se poštuje nogometna igra i protivnik, čime sam posebno ponosan. Volio bih da naš primjer slijede i drugi.Protivniku želim sreću u nastavku prvenstva.Posebno bih pohvalio suce i delegata utakmice, koji su utakmicu odradili zaista korektno i pošteno. Da smo u Bilalovcu imali suca sa autoritetom kao jučer, sada bismo bili prvi na tablici, ali i loše suđenje je dio nogometa“

NK Romari – NK Brnjaci 2:0

NK Romari: Križanović, Frljić, Lovrinović, Vujica (od 75. Garić), Kupreškić, Đotlo (od 86. Baškarad), Brkan (od 61. Krišto), Lujanović, Rajković, Grbavac, Šantić. Trener: Vitomir Paškalj

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM