viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.01.22 @ 08:47

Danas u Mađarskoj i Slovačkoj počinje Europsko prvenstvo u rukometu, na kojem će sudjelovati i reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Reprezentacija BiH je smještena u izuzetno jaku skupinu E s prvim favoritom prvenstva Švedskom, aktuelnim europskim prvakom Španjolskom i neugodnom reprezentacijom Češke. Susreti reprezentacije BiH igraju se u slovačkoj Bratislavi, a prvi duel BiH igra danas protiv Švedske u 20:30 sati.

OGLAS

Selektor BiH Obrvan će moći računati na sljedeće igrače:

OGLAS

Golmani: Benjamin Burić i Nebojša Bojić;

OGLAS

Krila: Vlado Draganić, Enes Keškić, Ibrahim Haseljić i Luka Perić;

Bekovi: Edin Klis, Mirko Herceg, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Josip Perić, Milan Vukšić, Ivan Karačić, Marko Lukić, Dejan Malinović;

Pivoti: Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Adin Faljić i Dragan Šoljić.

Hrvatska reprezentacija svoje će tri utakmice grupne faze na Euru, igrati u Szegedu. Na startu grupe C čeka nas rukometni klasik između Hrvatske i Francuske večeras od 20:30.

U subotu, 15. siječnja čeka nas još jedan spektakl. Hrvatska protiv Srbije igra susjedski derbi u gradu koji se nalazi na samoj granici sa Srbijom. Posljednju utakmicu u skupini C Hrvatska igra 17. siječnja protiv Ukrajine.

U drugom krugu najbolja dva iz naše grupe igrat će u novoj skupini s dvije najbolje momčadi iz skupina A i B. Ta skupina svoje će utakmice igrati u Budimpešti od 20. siječnja.

Polufinala su na raspordu 28. siječnja, a finale i utakmica za 3. mjesto 30. siječnja.

Oglasi
LM