viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.01.22 @ 09:04

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22-27 (11-13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu.

Francuska i Srbija krenule su s pobjedama u skupini C Europskog rukometnog prvenstva, pa će Hrvatska u subotu morati izboriti pozitivan rezultat protiv Srbije koja je u svom prvom nastupu svladala Ukrajinu sa 31-23.

OGLAS

Hrvatska je već na startu turnira imala najtežeg suparnika u skupini. Bez Domagoja Duvnjaka koji je još uvijek pozitivan, a nisu nastupili niti Luka Cindrić i Marko Mamić, protiv snažne Francuske nije se moglo. Francusku su do pobjede predvodili Hugo Descat sa sedam i Dika Mem sa šest golova, dok je Vincent Gerard imao 14 obrana. Kod hrvatske Ivan Čupić je zabio šest, a Tin Lučin četiri gola. Pešić je imao sedam obrana.

OGLAS

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u 1. kolu Europskog prvenstva u Bratislavi od reprezentacije Švedske rezultatom 30:18.

OGLAS

Wanne je predvodio Švedsku sa šest golova u ovom meč, dok je kod reprezentacije BIH Senjamin Burić zabio četiri gola.

Naredni susret reprezentacija Bosne i Hercegovine igra u subotu protiv reprezentacije Češke. Susret počinje od 18 sati, dok će susjedski derbi Hrvatska i Srbija igrati također u subotu od 20:30 sati.

Oglasi
LM