viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.07.23 @ 07:45

Iz Turističke zajednice Središnje Bosne jučer su uputili poziv na akciju čišćenja biciklističke staze u Vitezu.

Biciklistički klub “Vitez” i BK Tempo u suradnji s Turističkom zajednicom organiziraju uklanjanje visokog i niskog raslinja sa biciklističke staze na relaciji od Radakovog mosta do mosta na Raškom polju.

OGLAS

Pozivamo sve bicikliste, ali i sve druge zaljubljenike u prirodu i biciklizam da se pridruže ovoj akciji. Cilj je poboljšati uvjete za vožnju biciklom i osigurati sigurnost svim biciklistima koji koriste ovu stazu.

OGLAS

Akcija će se održati u petak,07.7. 2023. godine s početkom u 16:00 sati. Mjesto okupljanja Radakov most – Vitez. Napomena: Molimo vas da ponesete svoje alate kako bismo što učinkovitije očistili stazu. Gorivo, mehanizacija i osvježenje bit će osigurani za sve sudionike.

OGLAS

Sve informacije kao i vašu prijavu možete dobiti preko inboxa Facebook stranice SrednjaBosna.ba

Ovo je prilika da zajedno doprinesemo očuvanju okoliša i stvorimo sigurno okruženje za bicikliste. Vaš doprinos će biti od neprocjenjive važnosti. Ukoliko poznajete nekoga tko bi također bio zainteresiran za ovu akciju, slobodno podijelite ovaj post. Vidimo se na biciklističkoj stazi u Vitezu, poručuju organizatori.

Oglasi
LM