viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.01.23 @ 14:35

Nakon što je početkom godine imenovan za izbornika A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, dobio je suglasnost da izabere članove stručnog stožera. Sada je poznato pet imena koja će činiti stručni stožer Bosne i Hercegovine, a tri imena su nova, dok su dvojica od ranije tu. Kao što je SportSport.ba ranije najavljivao pored Rahimića i Seferovića u stručnom stožeru biti će Mehmed Janjoš, Nenad Gagro i Siniša Mrkobrada.

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, izbornik se odlučio još za svog dugogodišnjeg saradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

OGLAS

„Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni stožer. Nisam ranije želio govoriti o imenima, dok prvo sa njima ne pričam. Lako smo se dogovorili i svi su sa zadovoljstvom prihvatili da budu dio ove priče. Siguran da ćemo zajedno tražiti najbolja rješenja za utakmice ili neke specifične situacije“, naglasio je izbornik Faruk Hadžibegić.

OGLAS

Najavio je izbornik Bosne i Hercegovine obilazak i razgovor sa igračima, ali i radni sastanak sa svojim stručnim stožerom.

OGLAS
Oglasi
LM