viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.22 @ 20:56
OGLAS

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković neće imati prepreka da sudjeluje na Australian Openu jer će od prve polovine srpnja važiti propisi koji dozvoljavaju necijepljenim strancima da uđu u tu zemlju u koju se odvija prvi Grand Slam u sezoni.

Ova vijest je objavljena na stranici ministarstva zdravlja Australije. Kako je navedeno na njihovoj stranici, od šestog srpnja 2022. godine, stranci će moći doputovati u Australiju bez dokaza o cijepljenju protiv koronavirusa, a tu vijest je potvrdio i ministar zdravlja Mark Batler.

OGLAS

Taj resor je samo poslušao preporuke eksperata, a kako prenosi “Telegraf” na putnicima će biti samo da ispune zahtjeve avio kompanija koje donose odluke svaka za sebe. 

OGLAS

Većina kompanija zahtijeva nošenje maske tijekom ljeta na međunarodnim letovima, dok australijske to nalaže i na letovima koji ne izlaze sa njihove teritorije.

OGLAS

Opće poznata činjenica je da Novak nije mogao da nastupi prošle godine na Australian Openu i brani titulu, na kraju je i poslije suđenja deportiran iz Melburna gdje se natjecanje i odvija. Za sada, ostaje i dalje problem sudjelovanje na US Openu, jer vlasti Sjedinjenih Američkih Država još uvek ne dozvoljavaju ulazak na tu teritoriju bez potvrde o cijepljenju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM