viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.23 @ 15:52

Danas je općinski načelnik Boris Marjanović primio u službeni posjet predsjednika NK Vitez Ivana Frljića te novog generalnog sponzora Kluba Vedada Mulaosmanovića.

Na sastanku se razgovaralo o suradnji NK Vitez i Općine Vitez, gdje je naglašeno kako je dosadašnja suradnja dobra, na čemu su iz NK Vitez osobito zahvalni općinskom načelniku. Tim povodom je Marjanoviću uručen i dres NK Vitez, koji je dio nove opreme koju su nedavno dobili svi polaznici i igrači.

OGLAS

Kroz suradnju s novim sponzorom želja je dodatno razviti i omladinske pogone kluba i Nogometne akademije Vitez, a posebno je na sastanku istaknut angažman Simonea Bianconia koji će ubuduće obnašati funkciju koordinatora Nogometne akademije Vitez.

OGLAS

Marjanović je istaknuo da se veseli novim iskoracima u radu i djelovanju NK Vitez te da će Općina, kao i do sada biti potpora sportskim klubovima u Vitezu, kroz redovita izdvajanja za sport, održavanje sportskih objekata, ali i kroz potporu namjenskim projektima koji za cilj imaju omasovljenje sportskih klubova i što veću uključenost djece i mladih u rad sportskih društava u Vitezu, priopćeno je iz Općine Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM