viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.01.22 @ 09:06
OGLAS

Misterija je riješena: Novak Đoković je dobio medicinsko izuzeće za nastup na Australian Openu jer je imao koronu 16. prosinca.

Đoković se već tri dana nalazi u izolaciji u hotelu Park u Melbourneu nakon što su mu australske vlasti zabranile ulazak u državu.

OGLAS

Problem je nastao nakon što je Đoković dobio medicinsko izuzeće za nastup na Australian Openu, no kada je sletio u Melbourne, granična policija mu je zabranila ulazak u zemlju.

OGLAS

Đokovićevi odvjetnici su Federalnom australskom sudu danas poslali dokumente u sklopu priprema za suđenje koje će biti održano u ponedjeljak u kojima se navodi da je najbolji tenisač svijeta 16. prosinca bio zaražen koronom.

OGLAS

“Đoković je prvi pozitivan PCR test na koronavirus dobio 16. prosinca”, naveli su njegovi odvjetnici.

Kako su poručili iz Australskog teniskog saveza, ali i dva nezavisna ljekarska povjerenstva, tenisači koji su u posljednjih pola godine prebolovali koronu se mogu natjecati.

Vidjet ćemo hoće li će sud u ponedjeljak uvažiti Đokovićev argument, te da li će biti deportiran iz Australije ili će mu biti dozvoljeno sudjelovanje na prvom Grand Slam turniru sezone, piše Klix.ba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM