viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.02.21 @ 12:34

Ozbiljan incident se, kao što već možda i znate, dogodio u poljskom Lodzu na KSW priredbi. Nakon borbe najboljeg slovenskog borca Uroša Jurišića i Rusa Šamila Musaeva, koju je Musaev dobio, iznikla je tučnjava.

Naime, Musaev je došao do Jurišića i zagrlio ga, na prvu se učinilo da ga želi pozdraviti, međutim zatim ga je iznenada digao i bacio na pod.

OGLAS

Situaciju je proučio i prvak u organizaciji te najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić. Iako još ništa nije potvrđeno, Soldić je zaključio da je Slovenac Uroš Jurišić glavni krivac za incident.

OGLAS

“Gledam snimke i po svemu vidim da je kriv mali Slovenac koji je započeo naguravanje jer nije mogao primiti poraz, a njegov tim je jadan jer su tvrdili da su oni bili napadnuti. Uvijek sam se pitao što radi ovaj Slovenac u najboljoj EU organizaciji. Priča da nemam srce šampiona i da sam pobjegao kategoriju više od njega, a nijednu borbu nije imao protiv protivnika s pozitivnim skorom. Sve u svemu, on nije ta liga, što sam i prije govorio, i sramoti KSW. Vrati se čuvati ovce, čobane obični”, napisao je Soldić na Facebooku.

OGLAS

Nakon nesvakidašnje situacije su se, naime, oglasili i čelnici KSW-a. “Ljudi iz oba kuta nisu se ponašali onako kako bismo očekivali od profesionalaca. Ovo je i za nas lekcija iz sigurnosti. Trebat će nam vremena da hladne glave sve analiziramo, ali definitivno će biti ozbiljnih posljedica jer ne želimo da se ovakve stvari ponavljaju. Diskvalifikacije neće biti jer se dogodilo nakon objave sudačke odluke, ali bit će financijskih kazni”, rekao je čelnik KSW-a Martin Lewandowski.

Oglasi
LM