viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.11.23 @ 13:46

U subotu i nedjelju rukometšaice Viteza (do 17 godina starosti) igrale su dva susreta, jedan redovitoga kola i jedan zaostalog kola Prve lige Rukometnog saveza Herceg-Bosne.

Prvo su u subotu demontirale ekipu Zrinjskog, bilo je čak 24:6, a najučinkovitija bila je Mihaela Bobaš sa šest zgoditaka. U nedjelju je odigrana zaostala utakmica u kojoj je u Vitezu gostovao Stolac. Ni ovaj susret nije ponudio rezultatsku neizvjesnost jer su Vitežanke na samom startu odličnom igrom u oba pravca otišle na prednost 8:2. Na koncu je rezultat glasio 29:13. Magdalena Papić i Mihaela Bobaš zabile su po šest zgoditaka, Ana Barač i Martina Zeko po pet. Na vratima je odlična bila Tea Ivanković, koja je u oba susreta bila jedina vratarka Viteza u zapisniku, naime Mia Lončarević je odsutna zbog povrede.

OGLAS

S ova dva slavlja Vitežanke su stigle do prve pozicije te u dosadašanja četiri kola ne znaju za poraz.

OGLAS

Mladi muški sastavi slavili su dvije pobjede u Livnu. Dječaci 26:5, a mlađi kadeti 22:16. U ovoj ligi dječaci su prvi, bez poraza u dosadašnja tri kola. Iz Rukometne akademije posebno zahvaljuju domaćinima iz Livna na gostoprimstvu i ugodnoj atmosferi koja je vladala u dvorani.

OGLAS
Oglasi
LM