viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.12.21 @ 18:08

Rukometna akademija Vitez lijepa je sportska priča koja se nekoliko godina unatrag piše u Vitezu i Lašvanskoj dolini, a u kratko vrijeme svoga postojanja članovi RA Vitez zabilježili su niz zapaženih rezultata na natjecanjima gdje su nastupili.

Sa polaznicama i polaznicima Akademije rade bivši rukometaši iz Viteza, a sve pod vodstvom predsjednika Nikole Čate koji ulaže iznimne napore da mladi igrači imaju najbolje uvjete za rad i daljnji razvoj. S time u vezi, danas je za viteški.ba iz Rukometne akademije potvrđeno kako su okončani razgovori s jednim od najboljih rukometaša s prostora Središnje Bosne Eduardom Martićem, koji se priključuje stručnom stožeru Akademije te će nakon iznimno uspješne karijere ovaj tridesetosmogodišnji bivši srednji vanjski tako započeti trenersku karijeru.

OGLAS

Martić je kao igrač nosio dres Nove Bile, travničkog Borca, Zrinjskog iz Mostara, ljubuškog Izviđača, Goražda i Čelika.

OGLAS

Iznimno sam sretan jer se Martić odlučio priključiti našoj rukometnoj obitelji. Ovo je nastavak naših napora da oko RA Vitez okupimo istinske stručnjake i zaljubljenike u rukomet što je uistinu naš Edo. Vjerujemo da će svojim iskustvom i znanjem unaprijediti rad selekcija kluba i motivirati brojnu djecu da svoj put do zdravog, uspješnog, sportskog života grade kroz Rukometnu akademiju Vitez”, rekao je Nikola Čato za viteški.ba.

Oglasi
LM