viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.08.23 @ 07:23
OGLAS

Uzbudljivi trenuci i strast prema rukometu će zavladati ovog vikenda u predivnom gradu Jajcu jer će Ženski Rukometni Klub “Jajce” ugostiti omladinske selekcije Rukometnog saveza ŽSB. Ova sportska manifestacija obećava da će donijeti uzbuđenje i radost svim ljubiteljima rukometa u ovom pitoresknom dijelu Bosne i Hercegovine, piše Jajce Online. Inače, izbornik kadestke vrste je Danijel Papić, a u sve selekcije pozvano jedanaest igračica Rukometne akademije Vitez.

Za ŽRK “Jajce”, upravu i trenere, ovaj događaj predstavlja ogromno priznanje za njihov predan rad i trud. Oni su ponosni na svoje dosadašnje uspjehe i raduju se što će biti domaćini ovog prestižnog turnira. Ova čast ih samo dodatno motivira da nastave sa svojim napornim radom i razvijaju rukometnu zajednicu u Jajcu.

Rukomet, kao dinamičan i zahtjevan sport, zahtijeva ne samo talent, već i predanost, upornost i timski duh. Omladinske selekcije Rukometnog saveza ŽSB su budući nositelji tih vrijednosti, i ovakva okupljanja pružaju im priliku da pokažu svoj talent i posvećenost.

Rukometni savez prepoznao je Jajce kao idealno mjesto za organizaciju ovog događaja, a ŽRK “Jajce” s ponosom preuzima tu odgovornost. Spremnost da budu domaćini ovakvih natjecanja svjedoči o njihovoj strasti prema rukometu i njihovoj predanosti razvoju ovog sporta na lokalnoj razini.


Osim Rukometnog saveza, ŽRK “Jajce” želi izraziti i duboku zahvalnost načelniku općine Edinu Hozanu, za njegovu podršku. Njegova podrška ne samo ovom događaju, već i općenito radu ŽRK “Jajce”, igra ključnu ulogu u razvoju ovog kluba i promociji rukometa u Jajcu.

Očekuje se da će ovo sportsko okupljanje donijeti ne samo uzbuđenje na terenu, već i promicati vrijednosti timskog duha, fer igre i sportskog rivalstva. Omladinske selekcije će imati priliku testirati svoje vještine i stvoriti nezaboravne uspomene u ovom predivnom gradu.

Ovo je prilika za sve ljubitelje rukometa da podrže mlade talente i da se zajedno raduju uzbudljivim trenucima na terenu. Grad Jajce i ŽRK “Jajce” pozivaju sve građane da se pridruže ovom događaju i podijele radost rukometne igre.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM