viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.01.24 @ 08:08

“Obavještavamo drage prijatelje Rukometnog kluba “Borac” Travnik da smo od danas dobili pojačanje u stručnom radu kluba”, navode u priopćenju iz ovoga Kluba, bivšeg prvaka BiH.

Legenda gradskog rukometa i kluba Samir Maslić – “Tepo” preuzeo je dužnost glavnog koordinatora za stručni rad- sportskog direktora kluba, te nesebično stavio svoje znanje i iskustvo za dobrobit RK Borac Travnik.

OGLAS

Riječ je sportisti i osobi sa punim autoritetom kod svih koji poznaju rukomet i sport u gradu. Teško je nabrojati sve uspjehe koje je u svojoj dosadašnjoj sportskoj karijeri ostvario, a sigurni su u Klubu da će svojim angažmanom pomoći vraćanju kluba na puteve stare slave.

OGLAS

Očekujemo da kvalitetno koordinira rad seniorske ekipe i mlađih kategorija zajedno sa seniorskim trenerom Mehom Mašićem i trenerima omladinskih kategorija Jasminom Bahtovićem, Davorom Pikutićem, Mehom Hrnjakom i Mahirom Lendom. Još jedna dobra vijest je da nam se pridružio u radu profesor Adni Gradaščević koji će stručno raditi sa seniorskom ekipom na podizanju fizičkih sposobnosti igrača. Naša sportska rukometna porodica se na ovaj način proširila uz poziv svim dobronamjernim prijateljima kluba da nam pruže svoju podršku. Nas koliko god raduje cilj kojem težimo, jednako nas raduje i put kojim ćemo proći do istoga, navode iz Kluba.

Oglasi
LM