viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 27.09.23 @ 19:45

Da su potencijali suradnje Vitežana i lokalne dijaspore itakako veliki potvrđeno je sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani kada je predstavljena nova športska oprema Rukometne akademije Vitez, prije svega dresovi za polaznice i polaznike Akademije, na čijem prednjem dijelu se ističe mjesto glavnog sponzora tvrtke Bayern Fernwärme GmbH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tvrtka iz Švicarske dugi niz godina podržava rad RA Vitez i to prije svega kroz potporu za nabavku opreme, dresova, lopti, jakni te drugih rekvizita potrebnih za ostvarivanje značajnih rezultata mladih Akademaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Kluba su, putem ovoga priopćenja za javnost, zahvalili prijateljima Akademije Željki Gorišek, Mariu Jozeljiću i Ivanu Šamiji koji su omogućili kupovinu ove opreme. Uz istaknuti natpis tvrtke Bayern Fernwärme GmbH, nove dresove krasi i logo Autoservisa „Peša“, kao i medijskog partneraAkadmije portala viteški.ba.

Inače, uskoro se očekuje i početak natjecanja u omladinskim ligama RS HB i RS ŽSB u kojima će Akademija ove sezone sudjelovati sa svim starosnim kategorijama, a o rasporedu natjecanja javnost će biti uskoro obaviještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM