viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.09.23 @ 19:45

Da su potencijali suradnje Vitežana i lokalne dijaspore itakako veliki potvrđeno je sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani kada je predstavljena nova športska oprema Rukometne akademije Vitez, prije svega dresovi za polaznice i polaznike Akademije, na čijem prednjem dijelu se ističe mjesto glavnog sponzora tvrtke Bayern Fernwärme GmbH.

Ova tvrtka iz Švicarske dugi niz godina podržava rad RA Vitez i to prije svega kroz potporu za nabavku opreme, dresova, lopti, jakni te drugih rekvizita potrebnih za ostvarivanje značajnih rezultata mladih Akademaca.

OGLAS

Iz Kluba su, putem ovoga priopćenja za javnost, zahvalili prijateljima Akademije Željki Gorišek, Mariu Jozeljiću i Ivanu Šamiji koji su omogućili kupovinu ove opreme. Uz istaknuti natpis tvrtke Bayern Fernwärme GmbH, nove dresove krasi i logo Autoservisa „Peša“, kao i medijskog partneraAkadmije portala viteški.ba.

OGLAS

Inače, uskoro se očekuje i početak natjecanja u omladinskim ligama RS HB i RS ŽSB u kojima će Akademija ove sezone sudjelovati sa svim starosnim kategorijama, a o rasporedu natjecanja javnost će biti uskoro obaviještena.

OGLAS
Oglasi
LM