viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.06.23 @ 13:37
OGLAS

Protekla dva dana u Kozarskoj Dubici igrana je završnica kadetskog prvenstva Bosne i Hercegovine za rukometašice rođene 2006. godine i mlađe. Domaćin organizacije bio je jedan od najboljih klubova kada je u pitanju ženski rukomet u BiH, ŽRK Knežopoljka.

Na natjecanju je nastupilo šest ekipa, koje su se na ovaj finalni turnir plasirali kroz ligaška natjecanja matičnih saveza, a konkretno RA Vitez kao drugoplasirana u Ligi mladih Herceg- Bosne. Akademkinje su bili u skupini s RK Borac Banja Luka i RK Derventa, te su u prvom susretu poražene od Borca s 31:18, iako su imale početno vodstvo od 6:3. U drugome susretu poražene su od Dervente, bilo je 25:23, iako je opći dojam nazočne publike kako su Vitežanke uz malo više sportske sreće te s korektnijim ponašanjem službenih osoba ipak mogle do pobjede koja bi ih odvela u polufinale i borbu za odličje.

OGLAS

Ovako, preostalo je razigravanje za peto mjesto gdje je slavila Sloga iz Gornjeg- Vakufa/ Uskoplja, a Vitez je ostao šesti, što je, ističu iz kluba odličan rezultat i kruna dobre sezone. “U ovoj generaciji mi nemamo niti jednu igračicu rođenu 2006. godine, okosnica naše ekipe su igračice mlađe i po tri ili četiri godine, uz nekoliko njih koje su 2007. godište. Kao klub ponosni smo na igračice i stručni stožer jer je plasman za završnicu, treću godinu uzastopno potvrda kvalitetnog rada. Moramo se zahvaliti svim našim prijateljima koji su nam tijekom sezone bili potpora i roditeljima koji pomažu i prate rad te funkcioniranje kluba“, kazali su iz Uprave RA Vitez.

OGLAS

Naslovom prvaka Bosne i Hercegovine, sasvim zasluženo, okitili su se domaćini iz ŽRK Knežopoljka, koja je dala i najbolje pojedince turnira. Naime, prema izboru trenera svih ekipa sudionica i njihovim glasovima za najbolju igračicu turnira proglašena je Lara Stanić, a za najbolju vratarku Milica Pralica. Najbolji strijelac turnira bila je Lara Stanić.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM