viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.04.23 @ 21:43

Jučer su u Vitezu odigrane tri rukometne utakmice, dvije u ligi mladih Županije Središnja Bosna i jedna u okviru lige mladih RS Herceg- Bosne.

U duelima županijske lige vrlo važan susret igrale su kadetkinje Viteza koje su bile domaćin sastavu ŽRK Sloga Gornji Vakuf- Uskoplje. Bio je to dvoboj koji je izravno odlučivao o prvaku ove lige, a Vitežanke su, na krilima fenomenalne Magdalene Papić koja je postigla čak 16 pogodaka, slavile 29:17. Rezultat na poluvremenu bio je 14:7. Imajući u vidi kako je ova kategorija u vrhu i mnogo kvalitetnije lige mladih RS Herceg-Bosne sigurno je da se radi o vrhunskoj generaciji, koja uz nastavak kvalitetnog rada može imati svijetu budućnosti.

OGLAS

Kada je u pitanju muški kadetski uzrast susret su igrali susjedi iz Viteza i Nove Bila, no iako se očekivao neizvjestan duel Vitez je bio mnogo bolji te je slavio pobjedu rezultatom 23:17, a u jednom momentu prednost Vitežana iznosila je plus osam. Kod Viteza Emanuel Tadić postigao je šest zgoditaka.

OGLAS

Također, odigrana je utakmica djevojčica do 13 godina starosti u kojoj je Vitez rezultatom 16:11 slavio protiv Sloge. Karla Alilović bila je najučinkovitija s deset pogodaka.

OGLAS

Jako sam ponosan na sve djevojke koje iz kola u kolo pokazuju sve bolju igru i pokazuju da se u Vitezu igra itekako dobar rukomet. Hvala i našim navijačima, svim roditeljima jer ovaj uspjeh ne bi postili bez zajedništva”, rekao je za viteški.ba trener ženskog sastava RA Vitez Danijel Papić.

Oglasi
LM