viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.07.23 @ 11:44

Rukometna akademija Vitez proteklih dana intenzivno je dogovarala strateško partnerstvo s jednim od najtrofejnijih bh. rukometnih klubova, a riječ o HŽRK Grude, koji se u sezoni 2022/23 okitio dvostrukim naslovom, osvojili su žensku Premijer ligu te Kup BiH.

Ovaj naslov, do kojega su Gruđanke stigle bez ijednog poraza u sezonu, je osmi u vitrinama kluba koji će i ove sezone braniti boje bosanskohercegovačkog rukometa na međunarodnoj sceni.

OGLAS

Ovo partnerstvo između Viteza i Gruda podrazumijevat će razmjenu iskustava, transfer znanja i naučenih lekcija te drugu, stručnu međusobnu potporu, a sve na korist i popularizaciju rukometa u BiH. Vrijedi reći kako Grude svake godine organiziraju i dva međunarodna rukometna turnira, a koncem kolovoza organiziraju tradicionalni festival rukometa.

OGLAS

Zoran Trlin i Nikola Čato, dva predsjednika klubova već su dogovorili prvi veliki sportski događaj u Vitezu, gdje će publika uživati u vrhunskom rukometu, no detalje za javnost otkrit će, kako su kazali za viteški.ba, ipak drugom prigodom.

OGLAS

Ovo partnerstvo za nas je od izuzetnog značaja te dokaz da Rukometna akademija Vitez, svojim radom, za svega nekoliko godina postaje itekako primijećena na rukometnoj karti BiH. Suradnjom s višestrukim prvakom dodatno ćemo osnažiti naše kapacitete, kako sportske, tako i organizacijske“, naveli su iz Akademije.

Oglasi
LM