viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.11.23 @ 14:16

Vrhunska generacija viteških rukometašica, uzrast do 17 godina starosti i u ovom kolu Lige Rukometnog saveza Herceg- Bosne upisala je slavlje.

Na daleko gostovanju kod ŽRK Hercegovina, na jugu BiH u Nevesinju, protiv odličnog protivnika u lijepo popunjenoj sportskoj dvorani odnijele su veliku pobjedu. Iako su domaći očekivali slavlje, bili blagi favoriti Vitežanke su pokazale prije svega odličnu pripremu susreta te tehničku nadmoć. Na poluvremenu vodile su 14:17, a u drugom dijelu u jednom trenutku vode 21:28. Domaće su vodile samo na početku kada je bilo 2:0. U završnih pet minuta Hercegovina je smanjila prednost i konačni rezultat glasio je 26:28.

OGLAS

U redovima Viteza najbolje su bile Magdalena Papić s 10 zgoditaka, a pet je postigla Mihaela Bobaš. Po četiri su dodale Martina Zeko i Džena Hodžić. Vrijedi spomenuti sjajnu ulogu Lane Štrbac koja je usprkos povredi noge nastupila te dala veliki doprinos u ovom slavlju, a svojim potezom motivirala je suigračice i stručni stožer da daju svoj maksimum, što je, uostalom povratak u Vitez učinio sretnim, s puno pjesme i veselja u redovima RA Vitez.

OGLAS

Ovo sportskoj vijesti treba dodati kako su mlađi kadeti Viteza odigrali 22:22 protiv Žepča, dok su dječaci s 19:2 nadigrali Žepčake i u dva kola imaju maksimalnih šest bodova s gol razlikom čak 44:9.

OGLAS
Oglasi
LM