viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.06.22 @ 17:40

Kako je ranije najavljeno ovoga vikenda u Zavidovićima je igrana završnica državnog prvenstva BiH za mlađe kadetkinje, djevojke do 15 godina starosti, a na završnom rukometnom turniru najboljih osam klubova borilo se za naslov državnog prvaka.

Sve ekipe na završnicu su stigle putem izlučnih natjecanja matičnih saveza, a Vitežanke su ovaj rezultat i ove godine ponovile prikazavši odlične igre u Ligi mladih RS HB. “To je dokaz kvalitetnog i kontinuiranog rada Rukometne akademije Vitez jer je velika stvar za ovaj mladi kolektiv dvije godine uzastopno doći među osam najboljih sastava u BiH”, navedeno je ranije.

OGLAS

Završnica je igrana u dvije skupine, turnirski, a Vitežanke su bile u skupini s Borcom iz Banja Luke, Knežopoljkom iz Kozarske Dubice i Slogom iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. I dok su slavile protiv Sloge za pobjede protiv Borca i Knežopoljke ipak je nedostajalo, rekli bismo, sportske sreće, jer su u oba susreta Vitežanke tijesno poražene, dok su protiv Borca na poluvremenu vodile. Utakmica Viteza i Borca prema ocjeni gledatelja bila je i finale prije finala jer je prikazana odlična igra na obje strane.

OGLAS

U današnjem susretu za peto mjesto Vitez je sa 16:10 pobijedio Izviđač iz Ljubuškog. U finalnom ogledu domaćin Krivaja je opravdao ulogu favorita i slavio protiv Knežopoljke.

OGLAS

Za nas je ovo veliko iskustvo, posebno kada se u obzir uzme da smo na turnir stigli sa najmlađim sastavom u odnosu na konkurenciju, te se s pravom naredne godine, uz kvalitetan rad u klubu možemo nadati i boljem plasmanu, no mi smo i s ovim rezultatom prezadovoljni. Biti peti u državi za nas je osobit ponos i priznanje za trud koji ulažemo. Čestitam igračicama, treneru i svima koji su dio našega kluba, a posebno sam zahvalan pokroviteljima Rukometne akademije Vitez bez kojih ovaj rezultat ne bi bio mogu, među kojima valja istaknuti poduzeće Kalvarija cop, Bayern fernwarme i Općinu Vitez”, rekao je za medije Nikola Čato, predsjednik RA Vitez.

Oglasi
LM