viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.04.23 @ 09:00

U zaostaloj prvenstvenoj utakmici lige mladih Rukometnog saveza Herceg-Bosne, koja važi kao najjače izlučno natjecanje za državno prvenstvo BiH, rukometašice Viteza slavile su uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod RK Nova Bila.

Iako su domaće najavljivale snažan otpor favoriziranom Vitezu on je ipak, prije svega zahvaljujući vrhunskoj predstavi mladih Vitežanki izostao. U prvom poluvremenu Vitez je vodio s tri zgoditka prednosti, a u nastavku s pomalo nevjerojatnom serijom od 17:1 Rukometna akademija Vitez odlazi na nedostižnu prednost i potvrđuje kako je riječ o najkvalitetnijoj ženskoj ekipi u Središnjoj Bosni, kada se govori o ovom uzrastu (igračice do 17 godina starosti). Konačni rezultat glasio je 27:9.

OGLAS

Ponovno su odličnu partiju pružile sve igračice trenera Danijela Papića, koji potvrđuje zašto je dobio nagradu za najboljeg sportskog radnika u Vitezu. S trinaest zgoditaka najučinkovitija je bila Magdalena Papić, dok je šest pogodaka djelo Džene Hodžić, a pet Martina Zeko, koja je pružila i odličnu igru u obrani.

OGLAS

Velike čestitke za naše igračice. Ponosni smo na ovu sjajnu generaciju koja vrijedno radi i napreduje pod vodstvom našega trenera Papića. Veselimo se novim susretima i želimo ostati u samom vrhu te se ponovno plasirati na završnicu prvenstva BiH, gdje nam je i mjesto, poručuju iz Uprave RA Vitez.

Oglasi
LM