viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.04.22 @ 13:18

Rukometna akademija Vitez, u sklopu projekta Budi zvijezda- besplatna škola rukometa U-16, koji se provodi kroz Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija, a provodi Razvojni program ujedinjenih nacija (UNDP), implementirala je novu, značajnu aktivnost.

Naime, radi se o službenom otvorenju uredskih prostorija Rukometne akademije kao pokazane video sobe u kojoj će igrači i stručno osoblje akademije imati prigodu dodatno nadograditi rad i kompetencije, prije svega analizirajući niz treninga, utakmica, rukometnih situacija i vježbi. Bit će to prostor i za provođenje teorijskih treninga, a prostor je, zahvaljujući ovome projektu u potpunosti opremljen potrebitom opremom i inventarom.

Prostorije su službeno otvorili predsjednik RA Vitez Nikola Ćato i općinski načelnik Boris Marjanović, koji su još jednom naglasili važnost suradnje nevladinog sektora i jedinice lokalne samouprave te svu bitnost suradnje s UNDP-om i EU, koja se ovoga puta ogleda kroz projekte u okviru Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2. Zahvaljujući tome, kazano je, brojni kolektivi u Vitezu, a u konačni i stanovnici Viteza imaju prigodu na kvalitetnijim osnovama biti uključeni u niz društvenih aktivnosti.

Projekt Rukometne akademije se nastavlja redovitim treninzima i drugim sadržajima kako je ranije najavljeno, a svi zainteresirani za uključivanje u RA Vitez dodatne informacije mogu dobiti putem Facebook stranice RA Vitez ili na kontakt broj 063 452 033.

„Budi zvijezda!- priključi se Rukometnoj akademiji u Vitezu i ostvari svoje snove“, poručuju iz RA Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM