spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Škola nogometa Kolibrići NK Rijeka stigla do 144 trofeja u 11 godina postojanja

- Oglasi -

Trofejem osvojenim početkom godine na Don Bosco kupu u Žepču škola nogometa Kolibrići došla je do brojke od nevjerojatnih 144 osvojena trofeja i također toliko kompleta medalja na turnirima širom BiH i Hrvatske.

U jedanaest godina postojanja ova uspješna škola nogometa iz Viteza je nastupala na turnirima širom BiH te također jednom u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Zlatiboru te četiri puta u Splitu na kojem su osvojili jedini trofej osvojen na međunarodnom nogometnom turniru izvan granica BiH.


Zanimljivo je istaknuti da su od 144 osvojena trofeja dvije generacije ove škole nogometa 2010. i 2011. godište u trofejne vitrine donijele nestvarnih 70 trofeja (37+33).
U ovoj školi nogometa su prve nogometne korake napravili sada već članovi renomiranih premierligaških ekipa u BiH i Sloveniji te reprezentativci različitih uzrasnih kategorija reprezentacije BiH.
Velike čestitke za ovaj uspješni sportski kolektiv koji dugi niz godina djeluje u Vitezu te trenutno broji 70 članova uzrasta od 6-14 godina starosti, poručili su iz Kolibrića.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE