viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.01.23 @ 18:45

Trofejem osvojenim početkom godine na Don Bosco kupu u Žepču škola nogometa Kolibrići došla je do brojke od nevjerojatnih 144 osvojena trofeja i također toliko kompleta medalja na turnirima širom BiH i Hrvatske.

U jedanaest godina postojanja ova uspješna škola nogometa iz Viteza je nastupala na turnirima širom BiH te također jednom u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Zlatiboru te četiri puta u Splitu na kojem su osvojili jedini trofej osvojen na međunarodnom nogometnom turniru izvan granica BiH.

OGLAS


Zanimljivo je istaknuti da su od 144 osvojena trofeja dvije generacije ove škole nogometa 2010. i 2011. godište u trofejne vitrine donijele nestvarnih 70 trofeja (37+33).
U ovoj školi nogometa su prve nogometne korake napravili sada već članovi renomiranih premierligaških ekipa u BiH i Sloveniji te reprezentativci različitih uzrasnih kategorija reprezentacije BiH.
Velike čestitke za ovaj uspješni sportski kolektiv koji dugi niz godina djeluje u Vitezu te trenutno broji 70 članova uzrasta od 6-14 godina starosti, poručili su iz Kolibrića.

OGLAS
Oglasi
LM