viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.12.21 @ 19:30

Sudionici KSW 65 priredbe odradili su posljednju dužnost uoči sutrašnjih nastupa. U glavnoj borbi večeri nastupit će ponajbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić i Mamed Khalidov, istinska legenda KSW-a. Ulog u ovom meču jeste pojas prvaka srednje kategorije.

Oba borca uspješno su zadovoljili propisanu kilažu za srednju kategoriju (83.91 kg). Roberto Soldić stao je na vagu sa 83.8 kilograma, dok je Khalidov bio neznatno teži s 83.90 kilograma. Soldić u ovaj meč ulazi kao prvak velter kategorije te ima priliku postati prvakom dvaju kategorija unutar najjače poljske MMA organizacije. Roberto je dao kratku izjavu nakon vaganja, a između njega i Khalidova vlada veliki respekt, što se očitovalo i ovaj put.

OGLAS

‘‘Tako sam uzbuđen i sretan sam što sam dio ovog eventa. Hvala svim mojim navijačima. Sutra ću dati sve od sebe. Poštujem Mameda, idemo!‘‘, izjavio je ‘‘RoboCop‘‘.

OGLAS

KSW 65 priredba započinje sutra u 18:00h, a na rasporedu je ukupno 10 borbi. Soldićev meč kao glavna borba večeri ujedno je i posljednji na rasporedu. 

OGLAS
Oglasi
LM