viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.11.22 @ 12:02

Debi Roberta Soldića u ONE Championshipu sve je bliže. Ponajbolji hrvatski MMA borac debitirat će u večeri s 2.12. na 3.12., a nastupit će na ONE on Prime Video 5 eventu. Njegov protivnik bit će neporaženi Murad Ramazanov (11-0-0), izuzetno opasni Dagestanac.

OGLAS

Pobjedom protiv Ramazanova, Soldić bi zasigurno dobio napad na titulu u kategoriji do 84 kilograma (velter kategorija u ONE-u). Prvak kategorije trenutno je Kiamrian Abbasov, ali to bi se moglo promijeniti prije Soldićeva debija.

Oglas

19. studenog održat će se ONE on Prime Video 4 event, a Kiamrian Abbasov pojas će braniti protiv Christiana Leeja, prvaka ONE-ove lake kategorije (-77 kg). Pobjednik tog meča pomno će pratiti obračun Ramazanova i Soldića, a Christian Lee otvoreno se nada obračunu sa Soldićem.

‘‘Roberto, on je veliko ime koje je ONE nedavno potpisao. Znam da se jako puno priča o njemu. Puno je ‘hype‘ iza njega. Ako pobijedi i završi Ramazanova na lijep način, on je definitivno sljedeći na redu (za napad na titulu).‘‘, rekao je Christian Lee u intervjuu za ONE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24-godišnji kanadsko-američki borac azijskih korijena očito je uvjeren da će poraziti Abbasova. Lee je jedan od popularnijih ONE-ovih MMA boraca, a titulu u lakoj kategoriji osvajao je u dva navrata i upisao je ukupno dvije obrane titule. 16 pobjeda i četiri poraza upisao je u dosadašnjoj karijeri, a najbolje borilačke godine tek mu slijede. 11 puta slavio je nokautom, a meč njega i Soldića zasigurno bi ponudio spektakl u stojci.

Krajem osmog mjeseca vratio je pojas u svoje vlasništvo sjajnom izvedbom protiv OK Rae Yoona. Ako ste kojim slučajem propustili sjajan nastup Leeja, možete ga pogledati pri dnu teksta.

Sve u svemu, Soldić je privukao pažnju najboljih ONE-ovih boraca i zainteresiranih za obračun neće nedostajati, barem dok se ne uvjere u njegove kvalitete i razornu udaračku moć.

Oglasi
LM