viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.02.22 @ 21:54

U srijedu je u dvorani općine Vitez održan sastanak sa predstavnicima općinskog  sportskog saveza. Sastanak je predvodio načelnik Općine Boris Marjanović.
U ime Sportskog saveza općine Vitez sastanku su nazočili, dopredsjednik Aldin Adilović i članovi  Ivan Frljić, Slobodan Brkić, Andrija Livančić i Muhamed Rebihić.
Tema sastanka je bio razgovor o trenutnoj situaciji u sportskom savezu, nagovještaj i dogovor oko provođenja izborne skupštine sportskog saveza općine, problematika u odnosu na županijski sportski savez, te brojna druga pitanja vezana za stanje u sportu na području  općine Vitez.
 
Zajednički stav je da Sportski savez treba postojati kao organizacija, koja okuplja sve sportske klubove, udruge iz sporta na području općine Vitez te da treba više koordinacije, razgovora i međusobnih sastanaka kako unutar članica saveza tako i nadležnom službom.
 
Na taj način bi se jasno definirale obveze i aktivnosti  svih članica saveza, jasno precizirao odnos naspram županijskog sportskog saveza te utvrdili prioritetni  projekti sportskog saveza općine u 2022. godini.
Općinski načelnik i predsjednik Općinskog vijeća iskazali su svoju podršku u narednom periodu, svim ovim  aktivnostima koje su  usmjerene za opću dobrobit ukupnog razvoja sporta na području općine i šire. 

OGLAS
Oglasi
LM