spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

SRETNO: Vitežanin pojačao slavni FK Željezničar

- Oglasi -

FK Željezničar počeo je pripreme za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a klub s Grbavice potvrdio je danas i dolazak novog pojačanja, Vitežanina Irfana Jašarevića.

Nakon završetka prvog dijela sezone s Grbavice je bilo nekoliko odlazaka i jasno je da će Željezničar tokom zimske pauze dovesti nekoliko novih igrača. Kako se očekivalo novo pojačanje Željezničara je Irfan Jašarević koji je danas predstavljen kao novi nogometaš sarajevskog kluba. Željezničar je potvrdio da su s Jašarevićem postigli dogovor, te je on danas potpisao ugovor i priključit će se pripremama Plavih pred nastavak nove sezone.

Iz sarajevskog kluba potvrdili su da je Jašarević potpisao ugovor do 2024. godine. “Željezničar je veliki klub, slobodno ću se usuditi reći najveći u državi, zbog povijesti, navijača i svega. Osjećaj je pravi nakon dolaska na Grbavicu i potpisa ugovora. Navijači od mene mogu očekivati 100 posto zalaganje na svakom treningu, požrtvovanost i borbenost za Želju”, rekao je Jašarević nakon potpisa ugovora.

Također, Jašarević će se već danas priključiti novoj ekipi, te je Edis Mulalić na današnjem treningu mogao računati na njega. Jašarević je prethodne četiri godine proveo u Švedskoj gdje je nastupao za BK Olypic i Dalkrud. U Premijer ligi je odlično igrao za Krupu koja ga je prodala za 300.000 eura. Ukoliko ponovi tadašnje igre sigurno će biti pojačanje za Željezničar.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.