viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.05.24 @ 13:26
OGLAS

U srijedu 8. svibnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu odigrano je posljednje kolo Premijer lige BiH za sezonu 2023/24 u stolnom tenisu.

Igrao se gradski derbi dva kluba iz Viteza, te u vrlo kvalitetnom meču ekipa Stolnoteniskog kluba CM Vitez ostvarila je zasluženu pobjedu rezultatom 4:2. Važno za istaknuti jeste činjenica da je ekipa Stolnoteniskog kluba CM do samog kraja prvenstva bila u velikoj borbi za 1. mjesto i titulu, ali nažalost sa 2 poraza nisu uspjeli, međutim ostvarili su povijesni, fenomenalni uspjeh za viteški sport, a to je 3. mjesto najboljih stolnoteniskih momčadi u državi. Ovo je najveći ekipni rezultat u stolnom tenisu, a slobodno možemo reći i u svim sportovima sa područja naše općine posljednjih godina.

OGLAS

“Ovim putem želimo se zahvaliti našem generalnom sponzoru cm-cosmetic market koji već 20 godina nas podržava u našem radu, Općinskom načelniku i općini Vitez i svim ostalim sponzorima, te također našim članovima i prijateljima kluba s kojima zajedno kao kolektiv rastemo iz godine u godinu. Za kraj sezone našoj ekipi ostaje još završnica Kupa BiH gdje ćemo probati doći do novog velikog rezultata”, objavili su iz STK CM.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM