spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stolnoteniski klub CM Vitez poražen od vodećih momčadi Premijer lige. Debitirao Luka Sučić

- Oglasi -

U vikendu za nama momčad Stolnoteniskog kluba CM Vitez gostovala je u Mostaru i Banja Luci kod dvije vodeće ekipe Premijer lige BiH i zabilježila dva poraza.

- Oglasi -

U prvom meču u subotu u Mostaru Vitežani su poraženi od sedmerostrukog prvaka BiH rezultatom 4:1, a sutradan u nedjelju zabilježen je poraz i protiv jedine neporažene ekipe dosadašnjeg dijela prvenstva STK Banja Luke u Banja Luci.

Iako konačni rezultati djeluju uvjerljivom, ekipa STK CM Vitez pružila je dobar otpor, te su u skoro svakom meču odlučivali poen, dva koji su presudili cjelokupni rezultat.

- Oglasi -

Tri kola prije kraja regularnog dijela sezone Vitežani su izjednačeni brojem bodova sa ekipom STK Aladža Sarajevo na diobi 4/5.mjesta.

Također ova dva meča obilježio je i debi u Premijer ligi našeg Luke Sučića, najboljeg najmlađeg kadeta BiH. “Luka je ujedno možda i najmlađi igrač koji je ove sezone nastupio u službenom meču Premijer lige BiH i sigurno su mu ova dva meča donijeli mnogo iskustva koje će mu pomoći u daljnjem razvoju”, priopćeno je iz STK CM Vitez.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.