viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.23 @ 13:20

U vikendu za nama momčad Stolnoteniskog kluba CM Vitez gostovala je u Mostaru i Banja Luci kod dvije vodeće ekipe Premijer lige BiH i zabilježila dva poraza.

U prvom meču u subotu u Mostaru Vitežani su poraženi od sedmerostrukog prvaka BiH rezultatom 4:1, a sutradan u nedjelju zabilježen je poraz i protiv jedine neporažene ekipe dosadašnjeg dijela prvenstva STK Banja Luke u Banja Luci.

OGLAS

Iako konačni rezultati djeluju uvjerljivom, ekipa STK CM Vitez pružila je dobar otpor, te su u skoro svakom meču odlučivali poen, dva koji su presudili cjelokupni rezultat.

OGLAS

Tri kola prije kraja regularnog dijela sezone Vitežani su izjednačeni brojem bodova sa ekipom STK Aladža Sarajevo na diobi 4/5.mjesta.

OGLAS

Također ova dva meča obilježio je i debi u Premijer ligi našeg Luke Sučića, najboljeg najmlađeg kadeta BiH. “Luka je ujedno možda i najmlađi igrač koji je ove sezone nastupio u službenom meču Premijer lige BiH i sigurno su mu ova dva meča donijeli mnogo iskustva koje će mu pomoći u daljnjem razvoju”, priopćeno je iz STK CM Vitez.

Oglasi
LM