viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.11.22 @ 14:01

Čak dva susreta 15. kola Druge lige FBiH uopće nisu ni odigrana, točnije na gostujuće utakmice nisu doputovali cazinska Krajina i bugojanska Iskra.

Bugojanci su se oglasili u subotu i kazali da će klub napustiti natjecanje. Jasno je bilo da neće putovati na teren FK Vitez te da će meč biti registriran službenim rezultatom 3:0.

OGLAS

“Obavještavamo javnost da je sa današnjim danom uprava donijela odluku o prekidu nastupanja NK Iskra zbog financijske situacije u klubu gdje nadležni pod rukovodstvom načelnika Općine cijelu ovu polusezonu nisu Iskri za funkcioniranje dali nikakva sredstva i svjesno Iskru opet guraju u zaduženja. Uprava je primorano morala donijeti odluku o prestanku natjecanja“, između ostalog su naveli iz NK Iskra, javlja sportsport.ba.

OGLAS

Sadašnji čelnici Iskre najavili su i press konferenciju na kojoj su naveli da će iznijeti brojne stvari, no to sigurno neće privući mnogo pažnje, s obzirom da u Bugojnu većina i ne zna u kojoj ligi igra Iskra, te kako funkcionara nekada respektabilni klub u bivšoj Jugoslaviji. U proteklom periodu najavljeni su i veliki projekti na stadionu, no to se naravno neće dogoditi.

OGLAS

Isto se dogodilo i na meču NK Kiseljak – FK Krajina. Gosti iz Cazina nisu ni krenuli put Kiseljaka.

“Današnja utakmica se neće odigrati zbog nedolaska gostiju iz Cazina! Biti će registrirana rezultatom 3:0 za našu ekipu“, stoji u objavi NK Kiseljak.

U Drugoj ligi Zapad ujedinjeni su klubovi iz NS USŽ i NS SBŽ. Troškovi klubova su veliki, putovanja duža od pet sati u jednom smjeru, a liga amaterska. Kako sezona odmiče, sve više klubova gubi ‘dah’, a uoči sezone istupio je NK Krajišnik iz Velike Kladuše.

sportsport.ba

Oglasi
LM