viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.10.22 @ 07:46

Tri reprezentativca karate kluba „Mladost“ Vitez spremaju se za odlazak na Balkansko prvenstvo za u Bar (Crna Gora).

Reprezentativci karate kluba “Mladost” Vitez nastavljaju dugogodišnju tradiciju postizanja vrhunskih rezultata s kojima su ponovo izborili i plasman u državnoj selekciji te nastup na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore.

OGLAS

Na osnovu ostvarenih rezultata sa bodovnih i izbornih turnira treneri su odredili Spisak natjecatelja za nastup na predstojećem Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore, koje će se održati u Baru, Crna Gora od 4. do  6.11.2022.godine. Na spisku se  našlo i troje natjecatelja iz viteške Mladosti i jedan trener, koji  se već odavno pripremaju,  naporno vježbaju i rade sa trenerima karate kluba „Mladost“ Vitez kako bi za ovaj nastup bili u što boljoj formi .

OGLAS

 Ovog puta za Balkansku medalju će se boriti dva reprezentativca i jedna reprezentativka i to Ismail Đidić, Vedad Đidić Vedad i Dominika Maleš u pratnji trenera Aldina Adilovića

OGLAS

Ovim putem želimo se zahvaliti svim ljudima dobre volje i sponzorima koji nas podržavaju i žele podržati odlazak na Balkansko prvenstvo, a natjecateljima želimo sretan put, puno sreće i osvojenih medalja, poručili su iz Uprave kluba.

Oglasi
LM