viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.11.22 @ 22:00

Kako je Viteški.ba prethodno prenosio, Vitežanin Igor Bošnjak je pozvan na okupljanje U16 reprezentacije Hrvatske.

OGLAS

Za vrijeme okupljanja kandidata za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, u Đurđevcu se u nedjelju, 30. listopada održao i okrugli stol na kojem je prisustvovalo petnaestak  trenera, a s naglaskom na tri aktualne teme:

Oglas
  • Novi pogledi na selekciju igrača
  • Problemi i rješenja rane specijalizacije
  • Priprema za trening i utakmicu

Predavači su bili Igor Jukić, bivši dekan Kineziološkog fakulteta, Luka Milanović, izvanredni profesor na Kineziološkom fakultetu, trofejni trener reprezentacija mlađih kategorija Ante Nazor i Marin Dadić, kineziolog specijaliziran za kondicijsku pripremu, dok su instruktor HKS-a Darko Kunce i Igor Jukić ujedno bili i moderatori. Okruglom su stolu prisustvovali i Andrej Tesla, Anđelko Matov, Mario Stojić, Mladen Starčević, Petar Babić i Saša Repalust.

Nakon zanimljive rasprave i podvlačenja određenih zaključaka svi su treneri prisutvovali međusobnim utakmicama mladih nada, kandidata za kadetsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bilo tek jednokratno razmatranje trenažnog procesa, naime sljedeći se okrugli stol planira već za 13. studenog uz prisustvovanje trenera klubova HT Premijer lige te gostujućih predavača.

Oglasi
LM