viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.23 @ 08:50

Jučer su rukometašice igrale domaći prvenstveni ogled, a u kategoriji igračica do 15 godina starosti Vitežanke su na parketu Gradske sportske dvorane dočekale ŽRK Jajce.

Izuzev početnog vodstva gošća od 1:0, tijekom cijelog susreta Vitez je dominirao susretom i već do poluvremena stvorio sigurnu prednost od 13:5. U nastavku susreta izuzetno nadarena i uigrana generacija Viteza pravi još veću razliku te u dugom dijelu susreta primaju samo jedan zgoditak, a postižu čak 17, za konačni 30:6. Za Rukometnu akademiju Vitez jedanaest puta je strijelac bila Papić, šest puta Hodžić i pet Bobaš. Kod Jajca Škiljan je postigla četiri zgoditka.

OGLAS

Također, jučer su snage odmjerile i igračice do 13 godina starosti, a Vitez je i u tome ogledu slavio, bilo je 18:15, a deset zgoditaka djelo je Karle Alilović.

OGLAS

Kao uvertira ovom susretu igrana je i prijateljska utakmica najmlađih djevojčica u mini-rukometu gdje su pobjedu odnijele gošće iz Jajca.

OGLAS

S ovim pobjedama RA Vitez je ostao na vrhu županijske lige, a od ranije se nalaze i u vrhu prvenstvenog poretka kada je u pitanju ligaško natjecanje Rukometnog saveza Herceg-Bosne kao izlučnog natjecanja za završnicu državnog prvenstva.

Oglasi
LM