viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.12.22 @ 14:16

Odlična polufinala prvog malonogometnog božićnog turnira u Vitezu donijela su dvije najspretnije ekipe u borbi za prvo mjesto i nagradu od 4000 KM.

U prvom polufinalu igrali su Ecotok i Beer Bar Busovača. Ekipa Ecotoka ušla je u susret mnogo bolje i poveli su sa 1:0, da bi u nastavku Beer Bar Busovača majstorskim potezima i pogotkom iz voleja Vrhovca preokrenula rezultat na 3:1. Pred kraj susreta Ecotok smanjiva prednost na 3:2 kako je i ostalo.

OGLAS

U drugom polufinalu sastali su se ekipe Caffe 7 i MNK Putićevo. Od prve minute se mogla vidjeti prelijepa igra s obje strane. Putićevo dolazi do prvog pogotka, strijelac Ramić. Caffe 7 odličnom igrom okreće prednost u svoju korist rezultatom 2:1 strijelci (Krišto, Bilić). Slavlje je kratko trajalo, jer Ramić ponovno pogađa za ekipu MNK Putićevo i poravnava rezultat na 2:2, da bi Bilić individualnom kvalitetom ponovno doveo Caffe 7 u vodstvo 3:2. Potom u drugom poluvremenu 6 minuta prije kraja, na scenu stupa Bernard Filipović koji je s dva gola okrenuo rezultat u korist svoje ekipe, podsjećanja radi “Beno” je golman MNK Putićevo.

OGLAS

Do kraja utakmice igrači Caffe 7 pokušavali su izjednačiti svim snagama, gdje su igrali golman igrača što ih je koštalo primanja još dva gola na prazan gol i rezultat na kraju glasi 6:3.
Gledali smo sjajan nogomet i radujemo se utakmici finala i za treće mjesto, koje se igraju večeras.

OGLAS

Utakmica za treće mjesto između Caffe 7 i Ecotoka se igra u 19,30, dok se finale igraju u 20,30 sati. Organizatori pozivaju na odličan nogomet, a kasnije i proslavu pobjede, ma tko to bio.

Oglasi
LM