spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

VEČERAS: Od 19:00 humanitarni rukometni susret Gruda i Osijek u Vitezu

- Oglasi -

U cilju popularizacije sporta, rukometa i humanitarne djelatnosti Rukometna akademija Vitez najavljuje vrhunski sportski događaj koji će se večeras održati u Vitezu. Naime, večeras  s početkom od 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez bit će održana rukometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti osmerostruke prvakinje BiH HRK Grude i hrvatski prvoligaš ŽRK Osijek.

- Oglasi -

Utakmica se igra u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a Vitezu je pripala čast biti domaćin zahvaljujući uspostavljenoj suradnji viteške Akademije i Gruda, koje se nalaze na višednevnim pripremama u Kupresu, a ove sezone predstavljat će BiH u međunarodnim natjecanjima Europske rukometne federacije.

Uz ovaj susret publici će se ranije predstaviti i mlađe selekcije rukometne akademije koje će odigrati revijalni susret.

- Oglasi -

Za Odjel pedijatrije bolnice Dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj će igrati prvakinje BiH iz Gruda i iz Osijeka. Ulaznice možete kupiti u Gradskoj sportskoj dvorani po cijeni od 5 KM, a cjelokupan iznos od ulaznica namijenjen je Odjelu pedijatrije bolnice u Novoj Biloj.

Organizator ove utakmice je Rukometna akademija Vitez koja i ovim putem poziva sve zainteresirane da svojim prilogom budu dio ove plemenite akcije te isprate vrhunsku rukometnu predstavu.

„Sve ljubitelje rukometa pozivamo da uživaju u vrhunskoj sportskoj manifestaciji, a našu publiku i sugrađane da još jednom pokažu veliko srce te zajedno pomognemo nabavku potrebne opreme za Odjel pedijatrije bolnice u Novoj Biloj“, poručili su izjavi za medije iz Rukometne akademije Vitez.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE