viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.04.22 @ 15:15

U ponedjeljak, 04.04.2022, u prostorijama Franšiznog centra u Vitezu upriličen je veliki športski događaj u Vitezu, a riječ je o službenom potpisivanju ugovora o sportskoj suradnji između NK „Romari“ i zagrebačkog NK „Lokomotiva“, kluba sa dugom tradicijom kada je u pitanju posebno rad nogometne akademije i rad s mladim nogometašima.

Ugovor su potpisali predsjednik NK “Romari“ , Bojan Rajković te Jurica Čabraja, dopredsjednik NK „Lokomotiva“.

Po završetku službenog dijela održano je druženje s medijima, a kako je kazano, suradnja između viteških modrih i Lokosa započela je prije nekoliko mjeseci, a ubrzo su oba kluba shvatila kako su na istoj valnoj duljini te da imaju zajedničke ciljeve: razvoj, rad i afirmacija mladih igrača .

Glavni “krivac” ove sportske suradnje je Nikica Jelavić, proslavljeni hrvatski nogometaš, bogate internacionalne karijere (Hajduk, Rapid, Rangers, Everton, Hull, West Ham), koji je zadužen za Lokomotivine poslove na području Bosne i Hercegovine.

Da podsjetimo, NK „Lokomotiva“ ima dugu tradiciju. Iz njega su potekla mnoga danas svjetska imena poput Marcela Brozovića, Andreja Kramarića, Šime Vrsajka, Milana Badelja, Marka Pjace i mnogi drugi. U sezoni 2018/2019.osvaja prvenstvo Hrvatske do 15 godina a trenutno se nalazi u Prva HNL.

Već sutra dana, 05.04.2022. moći ćemo uživati u pravoj nogometnoj poslastici između kadeta i juniora NK „Romari“ i NK „Lokomotiva“ na stadionu NK „Rijeka“ u Vitezu.

OGLAS
Oglasi
LM