viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.02.22 @ 09:19

Sutra (nedjelja 27. veljače) u Areni Zenica u organizaciji KSBiH počinju kontrolni treninzi, selektiranje i okupljanja igračica za juniorsko Evropsko prvenstvo B divizije koje se ovog ljeta održava u Austriji.

“S velikim ponosom i zadovoljstvom možemo reći da su naše tri košarkašice dobile poziv za okupljanje u Zenici, a to su: Ena Vidović, Hana Đogić i Edina Duganhodžić. Odlične igre u okviru seniorske A1 lige, kao i juniorske ženske omladinske lige nisu ostale nezapažene i kao nagrada je došao poziv za naše tri igračice”, napisali su putem Facebooka iz OKK Vitez.

OGLAS

U-18 repezentacija BiH (djevojke rođene 2004/2005 godine) će nastupiti u B diviziji i to u grupi sa reprezentacijama Portugala, Velike Britanije, Luksemburga i Sjeverne Makedonije. “Trenericama Dragani Svitlici i Merhunisi Omerović želimo mnogo sreće i uspjeha sa ovom mladom i perspektivnom selekcijom igračica. Našim košarkašicama želimo mnogo sreće na ovom kontrolnom treningu gdje se selektiraju najperspektivnije košarkašice. Sigurno jedno veliko iskustvo za njih, a i veliki podstrekt za naš klub u budućnosti”, dodali su u Facebook objavi iz OKK Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM