viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.05.23 @ 17:53
OGLAS

Vrhunski ženski rukomet igrao se u Vitezu jučer i danas. Naime, u besprijekornoj organizaciji Rukometne akademije Vitez održana je završnica Lige mladih Rukometnog saveza Herceg-Bosne gdje su nastupale četiri najbolje ekipe nakon ligaškog dijela natjecanja.

Danas je igrano veliko finale u kojemu je Vitez igrao protiv perjanice bh. rukometa, Izviđača iz Ljubuškog. Vitežanke su odigrale prvo poluvrijeme za pamćenje, vodile 14:7 na predahu te se činilo kako će pehar za najbolju ekipu ostati u Vitezu. No, u drugom dijelu Izviđač igra nešto bolje, a Vitez jednostavno nije uspio zaključiti dobivenu utakmicu. Nizale su se pogođene grede i prečke, promašeni penali te utakmica završava nerješeno, 21:21. U lutriji penala Izviđač postiže tri zgoditka, Vitez niti jedan te gošće odnose naslov najbolje ekipe, iako je dojam publike i svih u dvorani kako smo gledali dva apsolutno podjednaka sastava.

OGLAS

“Velika čestitka našem treneru Papiću i djevojkama. Parirali smo velikom klubu, u pojedinim dijelovima utakmice bili i bolji. Ostaje žal za propuštenom prigodom, no moram čestitati gošćama na prvom mjestu, spremiti se za završnicu prvenstva BiH na koje smo se, zahvaljujući ovom rezultatu plasirali. U našem sastavu igraju i mlađe igračice od 2006. godišta što je jamac da imamo odličnu budućnost”, rekao je Nikola Čato za viteški.ba.

OGLAS

U susretu za treće mjesto Stolac je slavio protiv Kiseljaka. Najbolja igračica turnira je Vitežanka, srednji vanjski, Magdalena Papić.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM