viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.08.22 @ 12:56

Sjajne dvije priredbe pružila je azijska organizacija ONE Championship jučer i u noći s petka na subotu. ONE 160 event pamtit ćemo po debiju Martina Batura koji je nokautom u prvoj rundi pobijedio Paula Elliotta, a zvijezda ONE on Prime Video 1 priredbe svakako je sjajni Demetrious Johnson koji je postao novim prvakom ONE-ove muha kategorije.

ONE on Prime Video 1 veliki je ONE-ov event kojim su započeli suradnji s Amazon Prime streaming servisom, a taj event iskoristili su i kao priliku za predstaviti Roberta Soldića publici.

Ponajbolji hrvatski MMA borac ranije ovog mjeseca obznanio je svoj potpis ugovora s ONE Championship organizacijom i velike stvari očekuju se od njega unutar ONE-a. Samo predstavljanje Soldića kao velike zvijezde dovoljno govori o očekivanju i onome što čelnici ONE-a misle o njemu, a Soldić je dobio priliku odgovoriti na nekoliko pitanja. Prije svega je odgovorio zašto se odlučio za ONE.

‘‘Nakon toliko mogućih solucija, napokon sam pronašao svoj dom, a moj dom je ONE Championship. Hvala svima na podršci, jako sam uzbuđen i jedva se čekam boriti. Ako pogledate mečeve ovdje, to su sami finiši, svi idu po finiš i nokaut. Ja sam istinski borac i pokušavam izgraditi svoju ostavštinu. Želim osvojiti pojaseve u MMA-u, kickboksu i muay Thaiju.‘‘, otkrio je Soldić, a dodao je kako je spreman boriti se s bilo kime.

Jednu konkretnu prozivku Soldić je već dobio. Švedski borac Zebaztian Kadestam (14-7-0) sinoć je brutalno nokautirao Iurija Lapicusa (14-1-0) nakon samo 57 sekundi borbe i odlučio je prozvati našeg Soldića.

‘‘Čuo sam da se ONE vraća u Tokio. Nikad nisam bio tamo i htio bih otići. Također sam čuo da su upravo potpisali čudovište. Volim se boriti s čudovištima. Roberto Soldiću, idemo!‘‘, poručio je Kadestam.

31-godišnji švedski borac nastupa u kategoriji do 84 kilograma, a čak 12 puta slavio je nokautom. Meč njega i Soldića zasigurno bi ponudio pravi vatromet, a Roberto je pristao na ponudu švedskog borca.

‘‘On me prozvao, a ja prihvaćam izazov. Odradimo to, spreman sam taj izazov i dobro je da se neki tipovi žele boriti sa mnom. Super motiviran sam i već sutra ujutro ću trenirati. Dolazim ovdje uništavati, a ja sam kompletan borac. Pokušavam dati najbolje od sebe.‘‘, zaključio je Roberto. ROBERTOVO PREDSTAVLJANJE MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDJE.

Lijepo je vidjeti kakvu pažnju Roberto Soldić uživa u ovoj velikoj organizaciji. Hoće li Zebaztian Kadestam biti njegov prvi protivnik, preostaje nam vidjeti. Kadestam je krajem 2018. godine osvojio i ONE-ov pojas u velter kategoriji (-84 kg u ONE-U), a upisao je i jednu obranu titule. Uslijedila su tri poraza zaredom nakon toga, a sada je u seriji od dvije uzastopne pobjede. Snimku njegovog brutalnog nokauta kojim je pobijedio Lapicusa možete pogledati OVDJE.

OGLAS
Oglasi
LM