viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.11.22 @ 10:16

Uobičajena priča za Boot camp ,,Sensei” u Vitezu postaje da pored svojih redovitih treninga kontantno rade na novostima, koje privlače nove članove, ali i svakodnevne treninge čine zanimljivijih za stalne članove. Ovoga puta, večernji trening u Boot camp ,,Sensei” je realiziran pod trenerskom palicom Pere Babića, ali i kolege Ante Petrovića u ulozi gostujućeg trenera.


Inače, Ante Petrović je magistar kineziologije, smjer kondicijska priprema sportaša. Obnaša funkciju kondicijskog trenera u Odbojkaškom klubu Alfa Kiseljak, Školi nogometa Alfa Busovača, Plivačkom klubu Central Vitez. Kako navodi, bilo mu je zadovoljstvo raditi sa ovim divnim ljudima u Boot camp ,,Sensei” i vratiti se u one dane kad je radio kao fitnes trener. Zahvalio se na pozivu kolege Pere Babića i zaželio mu da nastavi ovako kvalitetno raditi, jer trud se uvijek isplati.

OGLAS

Pitali smo Peru gdje je kraj novim idejama i novostima na treninzima, kratko je prokomentirao, lijepo nam je, treniramo, družimo se i svi su nam dobro došli, jer Boot camp ,,Sensei” zato i postoji.

OGLAS
Oglasi
LM