viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.04.22 @ 20:05

U povodu obilježavanja Dana Općine Vitez Rukometna akademija organizirala je najavljenu revijalnu utakmicu koja je okupila petnaestak bivših rukometaša iz Viteza te dio sadašnjih polaznika i polaznica Rukometne akademije Vitez.

U utakmici u kojoj je rezultat bio u drugome planu gledatelji su mogli uživati u dobroj zabavi, ali i kvalitetnim rukometnim potezima na obje strane. Također, bilo je riječi kako će ova okupljanja ući u praksu, a sve kako bi što više ljudi bilo uključeno u rad Rukometne akademije Vitez koja je, u svakom slučaju, jedan od najorganiziranijih sportskih kolektiva u Središnjoj Bosni.

OGLAS

Sretan sam da je sinoć naša sportska dvorana bila isupunjena s pedesetak rukometaša te da su na tribinama bili i priznati sportski radnici. Vjerujem kako će ova okupljanja postati praksa i biti dodatno omasovljena jer Vitez je oduvijek bio grad u kojemu je rukomet bio priznat sport. Ovom lijepom utakmicom dali smo i vlastiti doprinos obilježavanju Dana naše općine kojega čestitam ovim putem”, rekao je za viteški.ba Nikola Ćato, predsjednik RA Vitez.

Oglasi
LM