viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.04.22 @ 09:07

U nedjelju, 3.4.2022., Prvi koš je pretrpio i prvi poraz u ovoj sezoni u GSD Vitez. Više mirnoće i snage da završe utakmicu u svoju korist imali su košarkaši iz Visokog, prvoplasirana ekipa A2 Lige skupina Jug.

Niti jedna ekipa tijekom utakmice nije uspjela napraviti osjetniju prednost, s kojom bi mirno ušla u samu završnicu. Igralo se dosta u serijama, a kako i rezultat govori, na mali broj poena.

U zadnjoj četvrtini, gosti pogađaju četiri trojke, dvije na samom koncu utakmice, te time prave razliku od 11 poena, koju će braniti sljedećeg vikenda na domaćem parketu.

Ostaje nam žal sto nismo obranili svoj teren, kako smo to radili cijelu sezonu. Ali i dalje ponosni na čitavu ekipu, jer je ovo rezultat ipak vrijedan svake pažnje. Već naredni vikend, kako smo najavili očekuje nas “drugo poluvrijeme” i uzvrat u Visokom, gdje ćemo pokušati sve da bi ostvarili pobjedu s kojom bi produžili sezonu i ostvarili viši rang natjecanja. Posebno je vrijedno istaknuti veliku potporu koju smo jučer dobili s tribina GSD Vitez. Hvala svima na podršci“, kazali su iz ŠK Prvi koš.

Škola košarke “Prvi koš” Vitez – KK “Visoko” Visoko 51-62
(11:18, 19:14, 08:12, 13:18)

Škola košarke “Prvi koš” Vitez: Šakić, Bertović, Sučić 3, Gradaščević 7, Hodžić 12, Filipović, Fajković 6, Turić 2, Šišić 15, Haskić 4, Brkan 2

Oglasi
LM