viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.08.20 @ 10:37

U nedjelju, 23. kolovoza u Vitezu je održana biciklistička utrka Premijer lige BiH – riječ je o XCU MTB Uphill utrci, uspon na Zabrđe. Startalo se iz grada, a cilj je bio na Zabrđu.

OGLAS

Nova utrka, novi odlični rezultati. Ovaj put je to bila Uphill utrka Premijer lige, na domaćem terenu, u organizaciji BK Vitez. BK Tempo, zahvaljujući odličnim vožnjama Dražena Akrapa, Bojana Bučara, Karle Kusture, Grgura Babića i Nikole Josipovića, je potpuno dominirao u većini kategorija.

Oglas

Karla je bila treća u svojoj kategoriji. Dražen je bio prvi, Bojan drugi i Nikola treći te su potpuno ,,pomeli” konkurenciju u kategoriji. Jako važna stvar je kako je Dražen Akrap ujedno imao i najbolje vrijeme u generalnom poretku.


Grgur Babić je osvojio drugo mjesto. Ukupno pet osvojenih medalja te novi bodovi za Premijer ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je svakako najzanimljivije je prva Dječija biciklistička utrka koja je održana u Vitezu, a generalni pokrovitelji Dječije biciklističke utrke bili su Frosch i Ovnak Vitez, koji su pripremili pregršt nagrada za naše najmlađe. Djeca su se zabavila, publika uživala, a grad dobio novu notu.

Redakcija portala Viteški.ba čestita svim osvajačima medalja, te Biciklističkom klubu ,,Vitez” na odličnoj organizaciji.

Oglasi
LM