viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.01.22 @ 11:38

Trener nogometaša GOŠK-a Ivan Bubalo izvršio je prozivku ”Lavova” na nogometnom stadionu ”Perica Pero Pavlović” u Gabeli. Bubalu su se odazvali svi pozvani igrači, osim jednog koji je pozitivan na korona virus. Između ostalih, pripreme je započeo i odličan dvojac iz Viteza kapiten u jesenjem dijelu sezone Josip Šantić i odlični mladi krilni napadač Mateo Ramljak.

Nakon prozivke i uvodnih riječi, igrači su odradili i prvi ovogodišnji trening. Predsjednika kluba NK ”GOŠK” Gabela, Luju Ilića, na početku priprema za drugi dio sezone zamolili smo za nekoliko riječi planova u ovoj polusezoni.

OGLAS

”Kao što vidite pripreme su krenule danas sa šest novih igrača/pojačanja koji su nam potrebni za nadolazeći polusezonu. U sastavu ima par mlađih igrača i par iskusnijih, a sve to s ciljem da se napravi rezultat onaj koji je zacrtan. Mi ćemo nastaviti sa dobrom igrom i da napravimo što bolji rezultat”, kazao je Ilić što se tiče igre i priprema.

OGLAS

Iako prijelazni rok počinje tek 31. siječnja, GOŠK je kompletirao svoj sastav.

OGLAS

”Mi smo se osvrnuli samo na naš klub i na naše igrače. Ne zanimaju nas ostali previše. Svako se bori da napravi nešto, da dovede pojačanje koje je najbolje, da napravi neki rezultat, kao i mi i svaki drugi klub. Mi smo za sada popunili cijeli sastav. Imamo određeni broj igrača, osim ne daj Bože neke ozljede ili korone koja nas može u nečemu malo poremetiti, ali mi smo se za sada maksimalno pripremili”.

Trener Lavova ističe da se nada da će sezonu okončati na mjestu gdje su završili i jesenji dio polusezone.

”Što se tiče plana priprema za sada smo tu u Gabeli. Prvih 10 dana do turnira koji se održava 5. i 6. veljače, a onda ćemo vidjeti kako stvari stoje, možda se okupimo i odemo negdje na par dana, možda do Međugorja ili postoji neka opcija u Trebinje. No, iako ostanemo ovdje imamo sve uvjete i nadam se samo da će nas vrijeme podržati i da ćemo odraditi sve što zacrtamo”, ističe Ivan Bubalo.

Prvi ispit nogometaši GOŠK-a imat će već 14 dana, i to na domaćem terenu, kada će u prvom vikendu veljače biti domaćin memorijalnog turnira ”Andrija Anković”.

Oglasi
LM