viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.01.22 @ 13:33

U Gabeli su zadovoljni, a nadaju se da će i u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH imati razloga za radost. Kvalitetne mečeve u prvom dijelu sezone pružao je mladi nogometaš iz Viteza Mateo Ramljak koji je za portal Sportsport.ba dao kratki intervju koji u nastavku prenosimo.

“Trenutno smo na zimskoj, pauzi, kući sam sa obitelji i prijateljima, tako da su mi dani ispunjeni. Počeo sam već i sa treninzima“, prve su riječi Ramljaka.

OGLAS

Dotakao se i prvog dijela sezone.

OGLAS

“Smatram da je pobjeda nad TOŠK-om bila jedna od ključnih koja nam je ujedno pružila veliku motivaciju i nadu za dalje. Smatram da ima dosta dobrih ekipa koje će boriti za prvo mjesto, ali isto tako vjerujem u nas. Mi ćemo dati sve od sebe da na kraju ostanemo prvi“.

OGLAS

U Gabeli se priznaje osjeća veoma lijepo.

“Zadovoljan sam u GOŠK-u, tu sam već dvije sezone. Osjećam se kao kod kuće. Smatram da je GOŠK najbolji klub u ligi i da definitivno zaslužujemo Premijer ligu“.

Imao je i poruku, odnosno želju za novu, 2022. godinu.

“Godina iza nas je bila teška. Želim nam svima zdravu, sretnu i uspješnu Novu godinu. Cilj mi je da budem što bolji i uspješniji, a samim time i da prođem sa što manje povreda. Konačni cilj je svakako sa klubom plasirati se u Premijer ligu“, dodao je 20-godišnji Ramljak.

Ramljak, bivši član NK Vitez i HŠK Zrinjski, upisao je u polusezoni iza nas 14 nastupa u prvenstvu te dodao jedan pogodak. U Kupu BiH je upisao jedan nastup.

Uredništvo portala Viteški.ba Mateu, ali i drugom članu NK GOŠK Josipu Šantiću želi sretnu, uspješnu i bez ozlijeda drugu polusezonu.

Oglasi
LM