viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.04.22 @ 16:08

Ines Babić, mlada i talentirana djevojka iz Viteza, danas je potpisala novi ugovor u svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri.

OGLAS

Novim ugovorom je nastavila suradnju sa Košarkaškim klubom Lavovi, prvoligašem Bosne i Hercegovine iz Brčkog.

Oglas

,,Na moje zadovoljstvo, odlučila sam produžiti suradnju sa Lavovima, a glavni razlog je moj pozitivan stav o radu kluba, njegovoj Upravi, treneru i samoj našoj ekipi. Ono što me zapravo i kupilo jeste to da mi, glavni igrači i sam kostur ekipe ostajemo i to se ne mijenja.
Jednu sezonu sam već ovdje i osjetim jako veliki napredak u svojoj igri i nisam vidjela ni jedan jedini razlog zbog kojeg bih napustila ekipu te smo na obostrano zadovoljstvo nastavili suradnju za naredne dvije godine.
Klub ima jako visoke ciljeve, što mi je drago te se također spremaju neki noviteti, ali o tome ću vas rado obavijestiti.
Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, Bošku Vukadinoviću i treneru Aleksandru na povjerenju koje su mi ukazali, ali i mojoj obitelji koja mi je najveća potpora i oslonac u svakom trenutku“, svojim Vitežanima i za Viteški.ba kratko je prokomentirala Ines te se zahvalila svima koji prate njenu košarkašku karijeru.

Oglasi
LM