viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.12.22 @ 22:18

Nakon nekoliko tjedana vrhunske organizacije i odličnog nogometa na prvom Božićnom malonogometnom turniru u Vitezu red je došao i na finalnu utakmicu. Sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu ekipa MNK Putićevo pobjednik je prvog, ali već primjećenog, malonogometnog turnira u Vitezu, možda i šire.


MNK Putićevo u finalu je s 4:2 pobijedio ekipu Beer Bar Busovača i ono što je zanimljivo vratar Bernard Filipović poznatiji svima kao ,,Beno” postigao je sva četiri gola za pobjedničku ekipu te donio ekipi, zasluženu nagradu 4000 KM.
U utakmici za treće mjesto ekipa Caffe 7 je pobijedila Ecotok s 3:1. Najboljim vratarom turnira proglašen je Bernard Filipović iz ekipe MNK Putićevo, dok je najbolji igrač turnira Vedran Vrhovac, igrač ekipe Beer Bar Busovača.

OGLAS

Prethodno istaknutu vrhunsku organizaciju od strane profesora tjelesne kulture i voditelja Škole nogometa ,,Ecotok” Gorana Radoša spomenuli su i posebno pohvalili svi gledatelji od početka ovoga turnira. Osiguran odličan prostor, tehnička oprema, na vrijeme najavljene utakmice, raznolika vrsta pića, kuhano vino u skladu sa razdobljem u kojem se nalazimo, kokice, ćevapi, kobasice i neizostavne palačinke svakako su dio turnira, koji je posebno upotpunio svaku utakmicu, ali i druženje poslije. Ne smije se zaboraviti ni ekipa, koja je tjednima zadužena da se svi osjećaju ugodno i uslužno Ana, Ana, Gabrijela, Fabijan, Dragan, Toni Matej, Ivan, Nenad, Mario, Brane, Sven, Petar, kasnije Marijana i Anja i mnogi drugi, a koja je organizatora nazivala “direktore” i na takav način se šalila, te radila sa takvim zadovoljstvom da ovaj turnir, slobodno može postati tradicija.

OGLAS

I uistinu, postat će tradicija. Prema navodima organizatora: ,,Truda je mnogo, vlastitih odricanja za detalje koji su turnir učinili posebnim, ali za ovakav turnir, i iznad svega zbog pohvala igrača i gledatelja vrijedilo se boriti i prema mom mišljenju turnir uistinu treba postati tradicionalan. Godina je velika, ali što se mene tiče, već najavljujem i vidimo se iduće godine na ovom istom turniru, samo, sa većim brojem ekipa, ali i gledatelja”. Goran je dodao, još jednom hvala svima, koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji prvog Božićnog malonogometnoj turnira u Vitezu.

OGLAS
Oglasi
LM