viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.05.23 @ 11:10

Krajem prošloga mjeseca održano je prvenstvo BiH za djecu na kojem je sudjelovalo 885 natjecatelja iz 112 karate klubova sa područja cijele BiH.

Natjecatelji viteške Mladosti su osvojili četrnaest medalja i to sedam zlatnih, četiri srebrne i tri brončane medalje te su u ukupnom plasmanu zauzeli zavidnu prvu poziciju. Tim povodom danas su općinski načelnik Boris Marjanović, predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro sa suradnicima primili nagrađene karataše iz Viteza i članove stručnog stožera KK Mladost.

OGLAS

„Jako smo ponosni na vaše odlične rezultate. Cijenimo način na koji predstavljate Vitez i zaista je veliki uspjeh među više od 100 klubova biti najbolji u Bosni i Hercegovini“, kazao je načelnik Marjanović.

OGLAS

Nakon obraćanja predsjednika Sivre i šefa stručnog stožera KK Mladost Adilovića načelnik je svim karatašima koji su osvojili medalje na federalnom i državnom prvenstvu uručio nagrade, a karataši su se predstavili i kazali više o svojim uspjesima.

OGLAS

Zlatne medalje na prvenstvu BiH su osvojili Zahra Adilović, Iman Livnjak, Hamza, Marija Gudelj, Emrah Plivčić, Šejla Sadibašić i ženski kata tim u sastavu Zahra Adilović, Iman Livnjak i Ena Tabak. Srebrene medalje su osvojili  Ena Tabak, Gabrijela Grbavac, Emel Mangić i muški kata tim u sastavu Sebastijan Paradžik, Hamza Adilović i Emel Mangić, dok je bronca pripala Emiru Spahiću, Belminu Spahiću i Hamza Adilović.

Oglasi
LM