spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zlatni karataši Mladosti na prijemu u Općini Vitez, načelnik im uručio prigodne nagrade (FOTO)

- Oglasi -

Krajem prošloga mjeseca održano je prvenstvo BiH za djecu na kojem je sudjelovalo 885 natjecatelja iz 112 karate klubova sa područja cijele BiH.

- Oglasi -

Natjecatelji viteške Mladosti su osvojili četrnaest medalja i to sedam zlatnih, četiri srebrne i tri brončane medalje te su u ukupnom plasmanu zauzeli zavidnu prvu poziciju. Tim povodom danas su općinski načelnik Boris Marjanović, predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro sa suradnicima primili nagrađene karataše iz Viteza i članove stručnog stožera KK Mladost.

„Jako smo ponosni na vaše odlične rezultate. Cijenimo način na koji predstavljate Vitez i zaista je veliki uspjeh među više od 100 klubova biti najbolji u Bosni i Hercegovini“, kazao je načelnik Marjanović.

- Oglasi -

Nakon obraćanja predsjednika Sivre i šefa stručnog stožera KK Mladost Adilovića načelnik je svim karatašima koji su osvojili medalje na federalnom i državnom prvenstvu uručio nagrade, a karataši su se predstavili i kazali više o svojim uspjesima.

Zlatne medalje na prvenstvu BiH su osvojili Zahra Adilović, Iman Livnjak, Hamza, Marija Gudelj, Emrah Plivčić, Šejla Sadibašić i ženski kata tim u sastavu Zahra Adilović, Iman Livnjak i Ena Tabak. Srebrene medalje su osvojili  Ena Tabak, Gabrijela Grbavac, Emel Mangić i muški kata tim u sastavu Sebastijan Paradžik, Hamza Adilović i Emel Mangić, dok je bronca pripala Emiru Spahiću, Belminu Spahiću i Hamza Adilović.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.